CRF110F

Liten men tuff.

Honda CRF110F är visserligen en liten maskin, men den är tuffare än den ser ut. Den har fått design och inspiration från fullvuxna crosshojar och hela paketet bygger på Hondas legendariska luftkylda lillstånka med en beprövad fyrväxlad växellåda och automatkoppling. Man kan växla när man vill, utan att behöva oroa sig för motorstopp. Tack vare bränsleinsprutning är den lättstartad och går bättre i låga temperaturer och på hög höjd, med renare avgaser. Chassimässigt har hojen gott om fjädringsväg, en bekväm sadel och en stark stålram. Sammantaget är maskinen kul att köra för barnen och lätt att äga för föräldrarna.

Bränsleinsprutning

CRF110F har en bränsleinsprutad motor på 109 kubik med ett starkt och brett effektregister. Den är lätt att starta och föräldrarna kan själva bestämma maskinens toppfart med en stoppskruv för gashandtaget.

Enkelt och bekvämt utan kopplingshandtag

Med Hondas beprövade fyrväxlade växellåda och automatkoppling kan föraren fokusera på själva körningen och att växla, utan att behöva tänka på varken kopplingshandtag eller motorstopp.

Bara att trycka på startknappen

CRF110F är utrustad med bekväm elstart. Kicken finns kvar som reserv, så att man kan starta motorn även om batteriet har tappat kraft.